Manlig Eskort Stockholm

Stefano – Din Eskort

Om mig

Vem är jag?

Jag har jobbat många år som manlig eskort i städer som Bogota, Buenos Aires och Sao Paulo i Sydamerika och jag har även jobbat i New York. Jag är extremt välutbildad och har bla gått på universitetet i Sydney, Australien. Min erfarenhet av kvinnor generellt, är väldigt stor och utöver det, så har jag en erfarenhet av att kunna tillfredsställa olika typer av kvinnor, eftersom jag vet att ingen kvinna är den andra lik. Som kund kan det vara av intresse att veta att jag är extremt välutrustad.
Jag är numera bosatt i Stockholm men träffar kunder över hela Sverige. Jag åker även utomlands i vissa fall, givetvis på kundens bekostnad, om det är en tex skulle röra sig om en stamkund. Jag lyssnar alltid till kundens önskemål och gör sedan allt för att uppfylla dem. Jag behandlar folk med respekt och jag vill självklart ha respekt tillbaka. I arbetet som manlig eskort, träffar jag både kvinnor och par.

Men jag accepter endast män som vill titta på när jag tillfredsställer deras kvinnor eller om dem vill följa med på en tex en fest. Önskemål är alltid välkommet vad gäller klädsel för tillfället som du väljer. Du vill kanske att jag presenterar dig för någon som du tycker väldigt mycket om. Eller du kanske vill göra någon annan man eller kvinna svartsjuk. Viktigt att komma ihåg är att allt som vi pratar om eller gör tillsammans, stannar självfallet mellan oss. Diskretion är för mig en hederssak.
Manlig Eskort

Träffa en Manlig Eskort på dina villkor

Jag träffas i ditt hem alternativt på ett hotell eller varför inte i en hotellbar.
När det gäller alkohol så är jag normalt lite restriktiv vad gäller just den biten, då jag personligen föredrar att vara nykter för att kunna ge den bästa möjliga servicen. Men har du som önskemål att jag ska dricka med dig så säger jag givetvis inte nej. Mitt jobb går ju ut på att få dig att känna dig fullständigt nöjd. Jag har mycket stor erfarenhet av att uppfylla kunders olika önskemål och du kommer inte att bli besviken. Jag som manlig eskort har tystnadsplikt, vilket är jätteviktigt i denna bransch. Detsamma gäller även för mina kunder. Diskretion är något mycket viktigt, en hederssak för mig.

Denna bransch kan vara väldigt krävande och kanske inte så lätt som många tror. För mig personligen så är det mycket viktigt att behålla mitt mycket goda renommé. Även om jag tar betalt för mina tjänster, så är jag inte så noga med, om det går över tiden ibland. Att ständigt kolla vad klockan är, är definitivt inget som jag sysslar med.

Det absolut viktigaste för mig, är att kunden aldrig glömmer denna upplevelse och vill komma tillbaka. I min värld är ett gott rykte allt. Mitt jobb är att göra dig fullständigt nöjd och att du ska minnas detta för resten av ditt liv. Avslutningsvis så vill jag påpeka, att jag inte är intresserad av, att inleda några förhållanden eller något liknande, då jag haft kunder som har blandat ihop tjänster och känslor. Nyfiken? Kontakta mig… Vad väntar du på? You bring the money, I bring the honey!
Placeholder Image